Apr 26, 2009

Sports Day!

ok hari sukan disambut dkat bukit jalil!!
woohoo!! bes giler tapi panas giler!!
bes sebab jumpa kwn panas sebab duduk dekat bawah (terpaksa ) !!
so kwn kwn ku decided to go to the 2nd floor >:)
kami bersorak sorak (saja) dan didapati pengawas mengambil gambar kiteorg..
saya akan mati isnin ni.. -.-!
but we hv fun :)
lepas tu kiteorg gi klcc...tujuan aku nk mkn je..
tapi tws ajak tgk movie.. aku pun okla.. movie starts at 245pm now is 130
so kiteorg gi mkn fish n chips...
and then pukul 210 mak aku call sruh balik "ada hal" so aku terpaksa bg tiket kpd kwn aku lg satu ar...
tp tws xnk tgk dgn kwn aku lg satu tu.. so dia terpaksa balik...
kite4org xtau nk bg dkat sapa tiket2 tuh...
masa jln jln ke quiksilver,tws nk tgk brg brg dlm tu...
aku cari kedai mana yg byk org utk bg tiket ni..
sebelah quiksilver klau x silap kdai "oasis" ? tah..
ada 5 org pekerja yg kerja kat situ..
aku msuk dan bg tiket tu kat diorg... dan kata kiteorg terpaksa balik.. abang tgk la citer ni movie starts at 245,skrg 230..
diorg kata tq so much la... adik serius ke?...
xpela.. huhuhuhu................................

view dari lower terrace
view dari 2nd floor, itu shafiqueini twsini arieff
ini aku membuat mata putih..
jadi tak?? :D
perjalanan ke klcc..hoho!


pic by me-_-!

No comments:

Author

My photo
that's my name. Im 8TEEN on 12aug2012. Live in Malaysia. Eats everything except seafood and pork. Drinks everything except alcoholic drinks. A PS3 gamer. A macbook user. Likes reading in a quiet place and library is not the answer. Likes to listen K-Pop and bits of Dubstep. 2NE1 and Big Bang is the favourite group. Love reading architecture books. Wanted to live in Korea for study and life purposes. Typing about whats happening in my life and my thoughts here is the only place that i can express my feelings towards people. I socialize alot towards the people i am closed with. Know more about me, Follow my twitter. So What? Welcome.