Apr 30, 2009

Bukan Bowling Day!

okay..harini khamis..its bowling day!
after school aku dgn kwn aku pergi ke time square menaiki monorel..
and then kiteorg gi ar msuk bowling centre tuh and then sementara tunggu geng lain..
aku dgn ashraff main snooker dulu..huahuhaa..
geng dah sampai kita gi ke counter nk main bowling..
org tu kata dah habis.FULL!
*ting* klau aku tau td aku dah main dulu..
and then kiteorg gi mkn... lepas mkn xde program nk buat..
so dialog bermula:-
izhar: jom gi tgk wayang citer xmen origins wolverine!
brandon:ooo jom ar..
abd:eh citer tu bru keluar semlm kan?
izhar:yee... jom ar atau nk gi karaoke ke?
ashraf:aku xleh duh,kena balik awal..korg gila..
kami:ape??kami gila??
ashraf:bukan..kamu semua pergi lah!
kami:owh..
harith:aku pun kena balik duh..
izhar,brandon,abd:okla.. kite org gi tgk wayang..

pastu gi tgk wayang..start at 3pm end at 5pm,
masa habis tu,si brandon tnya aku "eh mana toilet?..aku xtahan ni..!"
so dialog bermula:-
izhar:mai ikut aku..
(2minit berlalu..)
brandon:weh mana ni? aku xtahan..
izhar:kjap kjap..ikut aku..
brandon:gi mana?
izhar:cari papan tanda toilet la :)
brandon:duh duh duh..nk kuar da ni..
izhar:ha tu dia.. go go!

dgn sepantas kilat dia lari msuk.. dlm toilet ada 3 room.. (room ke? sry xtau)
dia msuk-msuk room1 baru keluar dia kata "oh thank god!"
pastu aku nampak dia nk lock pintu tu..tetapi pintu tu xnk lock..
bunyinya mcm ni "cikcukcikcukcikcuk" aku tgh gelak..
room 3 keluar aku msuk.. so aku dgr room2 kluar and ade org msuk pastu air keluar dgn laju..
aku bersambung gelak.. :D
pastu dia kata "diamla cj"
*ting* daaa...

p/s:tajuk xde mengena dgn cerita...
dan movie tu 7/10 rating :) ada gambit!! wooo..

No comments:

Author

My photo
that's my name. Im 8TEEN on 12aug2012. Live in Malaysia. Eats everything except seafood and pork. Drinks everything except alcoholic drinks. A PS3 gamer. A macbook user. Likes reading in a quiet place and library is not the answer. Likes to listen K-Pop and bits of Dubstep. 2NE1 and Big Bang is the favourite group. Love reading architecture books. Wanted to live in Korea for study and life purposes. Typing about whats happening in my life and my thoughts here is the only place that i can express my feelings towards people. I socialize alot towards the people i am closed with. Know more about me, Follow my twitter. So What? Welcome.