Apr 30, 2009

Krispy Kreme

doughnut dia mahal pada j.co tp lembut..
xbyk pilihan.. tapi roti lembut...
ini gambaran org noob beli krispy kreme doughnuts firs timer
-_-!! duh~

all cost RM23.90 = a dozen assorted

Bukan Bowling Day!

okay..harini khamis..its bowling day!
after school aku dgn kwn aku pergi ke time square menaiki monorel..
and then kiteorg gi ar msuk bowling centre tuh and then sementara tunggu geng lain..
aku dgn ashraff main snooker dulu..huahuhaa..
geng dah sampai kita gi ke counter nk main bowling..
org tu kata dah habis.FULL!
*ting* klau aku tau td aku dah main dulu..
and then kiteorg gi mkn... lepas mkn xde program nk buat..
so dialog bermula:-
izhar: jom gi tgk wayang citer xmen origins wolverine!
brandon:ooo jom ar..
abd:eh citer tu bru keluar semlm kan?
izhar:yee... jom ar atau nk gi karaoke ke?
ashraf:aku xleh duh,kena balik awal..korg gila..
kami:ape??kami gila??
ashraf:bukan..kamu semua pergi lah!
kami:owh..
harith:aku pun kena balik duh..
izhar,brandon,abd:okla.. kite org gi tgk wayang..

pastu gi tgk wayang..start at 3pm end at 5pm,
masa habis tu,si brandon tnya aku "eh mana toilet?..aku xtahan ni..!"
so dialog bermula:-
izhar:mai ikut aku..
(2minit berlalu..)
brandon:weh mana ni? aku xtahan..
izhar:kjap kjap..ikut aku..
brandon:gi mana?
izhar:cari papan tanda toilet la :)
brandon:duh duh duh..nk kuar da ni..
izhar:ha tu dia.. go go!

dgn sepantas kilat dia lari msuk.. dlm toilet ada 3 room.. (room ke? sry xtau)
dia msuk-msuk room1 baru keluar dia kata "oh thank god!"
pastu aku nampak dia nk lock pintu tu..tetapi pintu tu xnk lock..
bunyinya mcm ni "cikcukcikcukcikcuk" aku tgh gelak..
room 3 keluar aku msuk.. so aku dgr room2 kluar and ade org msuk pastu air keluar dgn laju..
aku bersambung gelak.. :D
pastu dia kata "diamla cj"
*ting* daaa...

p/s:tajuk xde mengena dgn cerita...
dan movie tu 7/10 rating :) ada gambit!! wooo..

Apr 26, 2009

Cali Pizzzza Night!

hari ni!.. aunty belanja mkn di california pizza!
weee0hoo!
mkn pasta and pizza yay! (gemok lagi ada la -.-!!)
aku memilih fetuccini turkey-tequilla...
dots dots dots dots dots
tequilla <--- ini sejenis wine yer.. aku ingat nama unik jer diorg nk letak kat menu..
huhu... biler abis makan abang aku tgk kat menu ada star..
apa apa dishes yg ada star menunjukkan ada campuran alcohol didlm masakan..
dots dots dots dots!
dah habis mkn... xsempat nk mgeluarkan balik..
huhu.. xpela..

dan..pada malam itu aku berasa panas gilaaaa!!!!!
wooooo berpeluh mcm pergi sunburst (pdhal xpegi pon)
gila panas sampai menyanyi lagu panas by gigi :)
mcm mabuk pun ada..tp aku xnk mabukkan diriku :0
ok gambar yg tertera adalah hebat! :D

makanan xsampai lg,keadaan masih tenang :)
jeng jeng jeng! Fetuccini Turkey-Tequillawow! mmg berkesan! makanan tu membuat aku tinggi ya?
lihatlah kesimpulannya.. amat mengagumkan :Dkeadaan masih ok ya!,btw aliaa tgh posing :Dmerasa panas sikit sambil menghirup air smoothies :Dkeadaan dah x stabil didlm kereta..
muahahaha...
panas gila!

photo by me!-_-

Sports Day!

ok hari sukan disambut dkat bukit jalil!!
woohoo!! bes giler tapi panas giler!!
bes sebab jumpa kwn panas sebab duduk dekat bawah (terpaksa ) !!
so kwn kwn ku decided to go to the 2nd floor >:)
kami bersorak sorak (saja) dan didapati pengawas mengambil gambar kiteorg..
saya akan mati isnin ni.. -.-!
but we hv fun :)
lepas tu kiteorg gi klcc...tujuan aku nk mkn je..
tapi tws ajak tgk movie.. aku pun okla.. movie starts at 245pm now is 130
so kiteorg gi mkn fish n chips...
and then pukul 210 mak aku call sruh balik "ada hal" so aku terpaksa bg tiket kpd kwn aku lg satu ar...
tp tws xnk tgk dgn kwn aku lg satu tu.. so dia terpaksa balik...
kite4org xtau nk bg dkat sapa tiket2 tuh...
masa jln jln ke quiksilver,tws nk tgk brg brg dlm tu...
aku cari kedai mana yg byk org utk bg tiket ni..
sebelah quiksilver klau x silap kdai "oasis" ? tah..
ada 5 org pekerja yg kerja kat situ..
aku msuk dan bg tiket tu kat diorg... dan kata kiteorg terpaksa balik.. abang tgk la citer ni movie starts at 245,skrg 230..
diorg kata tq so much la... adik serius ke?...
xpela.. huhuhuhu................................

view dari lower terrace
view dari 2nd floor, itu shafiqueini twsini arieff
ini aku membuat mata putih..
jadi tak?? :D
perjalanan ke klcc..hoho!


pic by me-_-!

Apr 23, 2009

Pengetua St.John

kepada yg xtahu siapa pengetua st.john... saya bgtau la...
zZzZz...

Nama:Mr.Peter Yii
Gender:Male
Age:50 something
Status:Married
Hobby:Love to give speech(for him,1 hour speech is like 10minutes)
Dislikes:Pupil that make noises and didnt finish their homework
Likes:People that give money to help upgrade the school facilities


the best part starts!

this is his picture during the family day...
some ppl say serve him right
some laugh and some also say oh-em-ji!
i dont know which one is ur choice but i choose laugh :)

pic by twskola,thx!

Apr 21, 2009

Kena Tag :)

1.uploadkan gambar yg anda rasa pelik2.kenapa anda pilih gambar itu?
kerana saya rasa pelik :D

3.upload gambar slow shutter anda4.kenapa anda pilih gambar itu?
sebab pipi tembam dan hidung kembang membuat lampu diluar menjadi panjang :D

5.lukiskan 2 gambar rakan anda dan uploadkan serta nama dan beri alasanperempuan di dlm gambar - farah ( mek ),kerana senang utk dilukis? :D
lelaki di dlm gambar - mawardi ( randi ),saya lukis dia kerana dia tgh mkn nasi didepan saya :D

6.tag 4 orang rakan anda:-(a)beto (b)aceejay (c)farah (d)randi

7.apakah hubungan (a) dan (c)
rakan seperjuangan di kolej..

8.siapa (b)
abang saya -_-!

9.jika (d) dan (c) menjadi bf & gf,apakah perasaan anda
hmm... tak tahu..

10.kalau (a) datang rumah anda,apa anda akan menjamu beliau
erm..soto ayam? hehe!

11.pilih salah satu rakan tag anda dan beri pesanan
saya pilih (a),nanti bday saya bagi kapal selam yang dijanji :P

Apr 18, 2009

Posters !

btw,yuna cantik giler!
haha... pakai tudung but skinny jeans(hitam) style giler...
wooooo hoooo!!!

St.John's Carnival Day

best giler hari ni..
kpd org yg pergi from 9am-3pm lah
yg dtg lambat tu mungkin rasa x best sebab kebanyakan "stall" dah nk tutup
food stall ada bukak chocolate fountain,pizza,spaghetti "u name it we have it"
game stall ada catching fish,haunted house,shuffle battle?,splash me,dunk me?! haa..
pasal dunk me nih, diorg buat vote suruh pengetua,pen.kanan,cikgu kegemaran kena
duduk atas satu besi nih... diorg baling bola,kalau kena cikgu jatuh dlm air..
hahaha its revenge time for pengetua!!.. tp sry ar xde gambar :(
too much fun sampai xde gambar nk tangkap...
and dlm dewan sekolah diorg ada buat satu pertandingan "battle of the bands"
20 bands dan 6 finalist... The Unknown(form 3 students) dpt msuk finalist...
woo hoo!! aku ada video tp x clear la nak upload lg pun suara bising sgt..
tp kalau korg pergi rasa best la but "moshing may take place"..
(moshing tu mcm..erm.. nah tgk x hari deepavali kan org india yg kena piers tu naik gila gila kan
haaa...moshing sebijik mcm tu la.. cuma ni happy gila langgar org mcm xingt dunia punya)
tp yg nk msuk dewan kena RM15 ar..
hurm... apa lagi ya..ow,dpt jumpa kwn lama dan lain lain (hehe :D)
balik kul 3.30pm..tuition starts at 3pm..ngantuk gila
xpergi ar... sorry mak O-:) <--angel emoticons :D

ps: isnin ni exam so,good luck to u guys!!!

:D

Apr 17, 2009

Kena Tag :D

Beto tag aku :D
Upload satu gambar kegemaran anda ,

Kenapa anda suke gambar ini?
erm..sebab pakai topi lelakilembu kot xD

Bila kali terakhir mkn pizza?
bulan lepas...kakak belikan yellowcab pizza

Lagu terakhir yg anda dengar?
Rihanna - Hatin On The Club

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
check myspace dan SMS dgn kwn :D

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?

royal??...tapi org kat skolah panggil CJ

Tag lagi 6 org *soalan seterusnya ada kaitan dengan org yg anda tag!
1.kamraj singh 2.melvin 3.beto 4.brandon 5.jasy 6.mek farah

Siapa no 1 pada anda?
pada aku??..kawan la..
kiteorg panggil dia video recorder sbb turban tu besar gila..
kadang kadang buzzer ^_^! ting*ting*

Org no 3 ada hubungan dgn sape?
setahu saya...J.A.

Kata sesuatu berkenaan org no 5?
dia busuk,selalu berpeluh.. org panggil dia banjir

Bagaimana org no 4?
dia baik...tapi bila gelak suara mcm hellokitty

Siapa org no 2?
dia adalah org yg paling gelap di skolah,
dia pernah jatuh kat dpn skolah akibat kena langgar kereta..
sebab org xnampak dia....dia terlalu gelap...

Bagi pesanan pd org no 6?
hurm... carnival day st.john kat skolah esok sabtu 8am-2pm
dtglah! bwk kwn kwn :P
ada mkn,minum,mini konsert dari yuna,eleven,pesawat dan lain lain
dtglah! :)

Apr 11, 2009

Nama Dia Leighton Meester


dia cantik kan.
:)

Liyana Jasmay

Liyana Jasmay adalah perempuan yg semakin famous dari filem KAMI
alaa korg mesti kenalnyer dari iklan ke,dan lakonan beliau..
dia ni comel ar leh dikatakan..ehem..
dia berlakon ok..tapi dia suka dlm industri menyanyi..
nak dgr tak?
http://www.youtube.com/watch?v=gC-O2TsKjlQ&feature=related

dah dgr?
memang menanah kan telinga..
^_^!

Apr 10, 2009

MyBrute

its a online battle game..
its fun..its cute..
haha!..
its a game where u create character and a name
then u just battle the people
that have the same level as ur level..
u dont hv to press any keyboard buttons
u just watch the "auto-fight"
if u want to challenge/create urself a "mybrute" char
go to:-
http://royalleewilliams.mybrute.com

p/s: yes,if u want to create a character just go to the link above
but u hv to battle with me first :P
just to test ur strength,agility and speed

David Gegar Orang Malaysia



aku tgk ni aku rasa malu doh... sebagai rakyat malaysia ahh..
ngok tul depa ni.. dia mai sini sambutlah dgn baik org sana kata "warm welcome"
dia nak keluar pun xleh sbb org-org kita menghalang dia..
dia terpaksa keluar ke exit alternatif yang lain..
aku balik dari "dot dot dot" pun org tak sambut mcm ni..
sungguh mengecewakan..
tapi tiket konsert dia dah abeh di jual..
hanya satu cara je nak dpt tiket.. kenalah dgr hitz.fm dan fly.fm
hanya org bertuah je menang :P

kpd org xtau frequencynya -.-!
hitz-92.9
fly-95.8

Sekolah Ketat!

skrg.. mr.peter yii(pengetua) membuat satu program gerak gempur
utk pelajar menaikkan gred lah katakan..
tapi bukan org buat pown.. semua suke buat last minute lah katakan..
samala aku..yer aku ngaku.. zzZzZz!!..
tapi nasib baik aku hantar...
td and semlm encik pengetua dtg and merotan di buntut..
bunyi dia mcm ni "heeeeeePOK!"
sakit giler diorg kata..nk wat camna.. diorg xnk ikut peraturan..
hoho!!..
sekolah dah ketat skrg.. sapa x hantar kena 1 rotan di buntut..
kali kedua,2 rotan ar.. korg tau x rotan dia besar batang??
zzZZzZzZz..

Author

My photo
that's my name. Im 8TEEN on 12aug2012. Live in Malaysia. Eats everything except seafood and pork. Drinks everything except alcoholic drinks. A PS3 gamer. A macbook user. Likes reading in a quiet place and library is not the answer. Likes to listen K-Pop and bits of Dubstep. 2NE1 and Big Bang is the favourite group. Love reading architecture books. Wanted to live in Korea for study and life purposes. Typing about whats happening in my life and my thoughts here is the only place that i can express my feelings towards people. I socialize alot towards the people i am closed with. Know more about me, Follow my twitter. So What? Welcome.